onsdag 9. april 2008

Hvit tornado...

Nå har ogå jeg blitt bitt av den hvite basillen , og da var redningen en stk boks med hvit maling , en malekost og engangshansker.
Omtrent alle kjenner vel til Amoramicas Coronaserie, den har jeg i rødt...massevis. Syns den var helt topp den gang, men alle så forandrer vi oss vel . Veldig greie potter da...men så var det fargen, uffa. Med en for tiden veldig liten familie, og lite felles måltider,så var kjøkkenbordet en grei arbeidsplass, der kunne sakene få stå i fred mellom hvert malingsstrøk. Jeg frydet meg over å kunne skjule det røde som jeg var så lei av, og en femarmet messinglysestake fikk samme behandling, samt noen grønne (!) ender og noen hermetikkbokser.

Resultatet ser dere her (noe av det),og jeg må si meg selv ganske så fornøyd. Flere potter står for tur, og noe av mine messinggjenstander skal heller ikke føle seg for trygge.
For å prise våren og den hvite fargen, måtte jeg bare ha en ny plante, vet ikke eksakt navn. Hjemme hos min mor ble den kalt for Engelsk geranium...men det var i det forrige årtusen . Den har sikkert et annet navn, men jeg syns den er så fin.

Ha en strålende dag alle sammen !

2 kommentarer:

marita sa...

Hei på deg koslig at du titte innom bloggen min!!!
Du har blitt bitt av den hvite basillen du ogJA. Måtte bare le litt , har akkurat gjort det samme jeg og .Mens mine ting var grønn med rød på , må jeg si de tar seg langt beder ut nå hvit.
I dag har jeg sprayet noe messing rammer og et speil hvit , som jeg gleder meg til å sette på plass.
Gratulerer med ny bil forresten ,fargen var helt TOPP.


Når det gjelder musikk på bloggen , fikk jeg litt hjelp til det av Joakim .Men jeg vet han gikk inn på LEGG TIL SIDEELIMENT -OG SÅ INN PÅ EN BOKS DER DET STOD NOE MED YOUTUBE - HENTET SÅ OPP SANGEN JEG VILLE HA - KOPIERET FILA OG LA DET INN.
HA EN FORSATT FIN KVELD.

NinaS sa...

Den heter Engelsk Pelargonium, eller Geranium som så mange liker å kalle den! ;)
Den der messing-lysestaken tror jeg du fikk av meg en gang i tiden! ;)
Jeg malte min egen for over ett år siden....