søndag 20. april 2008

Søndag


Idag hadde jeg planlagt en slaraffendag med grilling på verandanen, men det er ikke alltid det går etter planen. Fikk mld i halv 10 tida fra sønnen, om vi skulle ha frokost. Han og samboeren hadde drevet med flytting i hele går og glemt å kjøpe pålegg, det eneste de hadde var smør og guaccamole, resten hadde de kasta. Selvfølgelig inviterte mor på frokost, og siden Linn også var hjemme, så var vi fem som koste oss rundt bordet med egg og kakao. Ettersom sola glimret med sitt fravær , ble det litt bilpleie istedet for soling.

Linn plukka forresten årets første hvitveisbukett til meg. Før da ungene var små, fikk jeg mange blomsterbuketter , av og til var stilkene så korte at jeg måtte bruke eggeglass .Jeg er sikker på at alle mødre vet hvordan det er når ungene kommer med en liten neve med en pjuskete bukett. Buketten jeg fikk i dag var kjempefin, tusen takk Linn!
Årets første softis på Skaret er et sikkert vårtegn . Vi pleier å ta mange turer dit i løpet av sommeren...og de har verdens beste softis. Så etter middag måtte vi bare ut og røre på oss, og da var Skaret et naturlig stoppested.Sola var endelig funnet det for godt å vise seg, så med litt vindtette klær ,gikk det an å sitte ute å nyte sola og isen.
MOLDE
Jeg hadde ønske om at at vi skulle kjøre opp på Varden , med et fantastisk utsikt over Molde, men den veien var ennå ikke åpnet . Derfor måtte jeg ta til takke med et mye lavere punkt, men som likevel viser at byen har et fantastisk utikt mot Romsdals/ Sunnmørsalper.

Jeg håper på sol og sommer nå, med mange fine blomsterbuketter, en del softis og og mange fine motiver for en hobbyfotograf.

Ønsker alle en flott uke !

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Mmm, den softisen ser god ut! Fine bilder du har knipset av Molde og utsikten. Artig å ta bilder også fra andre steder enn de mest opplagte.
Hagebåt du ja... Prøv å plante blomster i den og se hva som skjer ;-)
Sjølivet er helt herlig. Da mannen min presenterte meg for båtlivet forsto jeg fort at jeg har gått glipp av noe. Ubeskrivelig kjekt!

liven sa...

Det ser nå ut som du koser deg der ja!!!
Softis ser så deilig ut......men jeg blir alltid litt uvel av det!!
Fristelsen blir avogtil for stor da!!
Hvitvis er så skjønt og de fineste bukettene var nettopp de som ungene kom med i en liten hånd!!
Skjønne minner....nå plukker jeg hvitveis selv:)
Ha en flott uke:O)

-Mitt lille rede- sa...

Hvitveis og softis er et sikkert vårtegn ja, helt sikkert :-) Jeg kjenner igjen den der med å ta i bruk eggeglass, det må jeg gjøre titt og ofte når Sofie kommer med små buketter ;-) Søtt da...
Fra varden har vi en fantastisk utsikt over en nydelig by, elsker den utsikten, gleder meg til å ta første turen opp.

Ha ei fin uke med masse sol!

Gerd, p, sa...

Hvitveis og sofis på skaret er eit sikkert vårtengn ja.Kjenner meg igjen (hvitveis og eggeglass)he he.Mange fine bilder her.Ha ein solrik dag da Grete.