onsdag 23. april 2008

La humla suse.....

Med det fine været vi har hatt siste dagene ,har jeg hver morgen blitt vekket av intens fuglesang. Det har nesten føltes som jeg satt midt inne i et fuglebur. Ikke rart de synger da, så fint som været har vært på våre kanter. Det har vært kald om natta da,med rimfrost. Men den har forsvunnet som dugg for sol så snart sola har fått tak.
Siden jeg ikke er på jobb,så har jeg nytt disse dagene til fulle. Bare det mest nødvendige som litt klesvask og å sette på oppvaskmaskina har vært gjort innendørs, ellers har jeg tilbrakt tida ute. Har tuslet litt i hagen ,rydda litt i noen bed,raka litt, men må nok innrømme at jeg har også sittet en del vendt mot sola med nesen i sky. Derfor begynner nå den etterlengta brunfargen å vise seg.
Deilig å kunne nyte kaffikoppen på verandaen , og min eneste blomsterplante måtte også få være med å få litt frisk luft...det så ut som den likte det:)
Jeg skulle så gjerne ha kjøpt meg nytt hagebord, det vi har nå er så stygt og så er det for lite når familien samles til grillmat eller nystekte vafler. Derfor så må jeg skjule det med duk, og da nytter det ikke med vanlig stoffduk,her kan regnet komme fort ,og å ta inn og legge ut hele tida ,det gidder jeg ikke. Nei,skjuler bordet med en faked blondeduk i ekte plast, den tåler ei regnskur.
Ønske er et slikt bord, enten med vinger eller til å dra ut. Da kan kanskje det blir plass til flere rundt bordet.

Nei , nå skal jeg se på Tv, ikke Lost nei,....nei ManU <3 som den fotballgale dama som jeg er.

Dere får ha en fin kveld, samme hva dere enn kikker på:) See u!

4 kommentarer:

marita sa...

Ja nå har vi det fint , vi som kan være hjemme å nyte solen i fulle drag.:-)
Fikk katalog fra skeidar i dag og der var det mye fint i hagemøbler, som jeg har lyst på.
Men nå er hagemøbler likr dyre som spisestuer , så jeg må vente til jeg kommer meg på jobb igjen.
Sitter her i en benk som har sett sine dager , etter at to av onklene mine sette seg i den samtidlig KNAS ... har prøvd å lime og skrue i noen ekstra skruer men til ingen nytte.
Håper det blit fint i morra og.

liven sa...

Fine bilder og høres ut som du har nytt været!!
Masse flott i hagemøbler....sukk!
Ha en fin kveld med fotballkamp!!
Jeg skal se Koneklubben:O)

Gerd, p, sa...

ny dag og nye muligheter,det ser ut så det blir fint i dag og ,deilig da å vakne til fuglesang og humle sus.Plast duk er smart på disse kanter ,det veit vi som bor her (har ein sån eg og)Ha ein strålene dag.

Elisabeth sa...

Fine hagemøbler det der. Finnes jo så mye fint at det er vanskelig å bestemme seg. Vi er så mye på sjøen, så de blir ikke så mye brukt disse hagemøblene hos oss. Prisen blir deretter - ikke de mest fancy akkurat ;-)