tirsdag 8. april 2008

Ny bil....endelig :)

Lørdag ble en spesiell dag. Etter 14 år med en Multivan, så var det ikke lenger behov for en stor bil , ungene har vokst til og bare en sjelden gang er det flere enn jeg og gubben i bilen. Derfor har jeg veldig lenge (kanskje flere år) pløyet Finn på leting etter drømmebilen. Var vel ganske bevisst hva jegville ha...for meg er det nok bare en bil...Audi. Har hatt en før , kjøpte en Audi 50 i 1975 , en Lofotengrün liten sak. Men den bilen brakte meg og 2 venninner trygt gjennom 3 uker på ferie nede i Europa i 1978, en artig tur der vi ar bl.a i Wien (trafikk!!) og vi var også innom Italia og hadde noen fine dager i Sveits, ...så det er ikke alltid størrelsen det kommer an på..tenkte på størrelsen på bilen ja!.
Nå har jeg altså kjørt "folkevogn" i 14 år, og den har vært god å ha med så mange barn, men nå hadde vi ikke bruk for stor bil mer.


Her er altså den vi valgte ,en A4 1,8TQ , oh lala for en bil ! Det eneste jeg måtte gå bort fra ,var lyse skinnseter, men pytt pytt !Måtte bare ha bilde av ringene......

Gamlebilen som har bragt meg trygt igjennom 220000 km ,litt trist, men vi håper å finne eier som virkelig har bruk for den. Ikke mye kluss med denne bilen nei , håper at Audien oppfører seg like fint :)
Ha en riktig fin vårdag, med eller uten bil :)

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Hehehe, gratulerer med ny bil! Jeg har maken til gamlebilen din jeg da. 7-seters Caravelle og er kjempefornøyd. Den har forresten gått dobbelt så langt som din ;-)
Jeg liker den veldig godt og trenger den også. Mange unger og mye bagasje.

LoneK sa...

Hei
Gratulerer med ny bil med nydelig farge.

Gerd, p, sa...

Hei å gratuler med ny bil da. ja dere har vel ikke bruk for så stor bil lenger no ,når ungane har blitt store.

Lene sa...

Heia
Årre....Gud, kor fin den va! Nydelig farge! Jeg blir rett yr...Jeg har begynt sånn som samboeren min, reagerer likedan når jeg ser nydlige audièr som jeg gjør når jeg ser kjekke mannfolk... (og som han gjør når han ser sexy ladies...)
D E SÅ GALE vettø, men heilt sant.
Gratulere ihvertfall, den e knallfin :-D

Lene -Mitt lille rede-