fredag 17. april 2009

Det skal bli deilig......

Nå når det nærmer seg sommer,får jeg alltid en uro i kroppen ....jeg lengter etter ferie...å komme litt bort fra det daglige livet ,som jeg egentlig har ingenting å klage over. Likevel, det gjør så godt å komme litt ut, se andre steder. Så lenge som jeg kan huske (og det begynner å bli lenge) har jeg hatt en dragning mot fly, og det har bestandig kilt i magen bare jeg så et fly på himmelen....kanskje jeg blir trekkfugl i mitt neste liv....?Ihvertfall så elsker jeg å dra på ferie, vi har vært på campingferie og vanlig hotellferie i "syden", men siden 2004 har det vært "hytta " i Oba som har vært feriemål nr 1.
Gata vår....må si det kribler litt i kroppen...syns jeg hører lydene og kjenner lukten av Alanya .


Det er godt å se dette skiltet ovenfor inngangen til blokka....da er vi fremme ,og hjemme, etter mange timer på reisefot.

Noe av det første som kommer i hus , er Efes. Utrolig godt ...for oss som elsker øl.


Sammen med vann og brød ,er det det som kanskje allerede blir handlet inn på veien fra flyplassen....butikkene er jo åpne nesten døgnet rundt, så det er jo ikke noe problem.

Mandag er det markedsdag i Oba. Sukk !!...hadde det bare vært en brøkdel av utvalget her til lands. Jeg ,som den fruktomanen jeg er, har gode dager etter å ha brukt bare noen få lire på haugevis av frukt og grønt.



Savner også dette brødet.....Vi kaller det bare luftbrød, og blir alltid satt frem sammen med div.dip ,mens vi venter på at middagen blir servert.







Utsikt mot Østre Stranden,der vi holder til......





Østre Stranden mot Borgen, syns jeg kan kjenne sanden kiler mellom tærne.....sukk !




Ikke alle dager er bare sol der heller. Vi har opplevd regn som får våre regnbyger til å fortone seg som duskregn.

Det er en egen sjarm å sitte på verandaen under tak å se regnet sile ned. Det varer ikke så lenge vanligvis...og luften blir så ren etterpå.


Bra det ikke er så lenge til vi drar nå..for nå kribler det fælt i kroppen....



Vil ønske alle en GOD HELG, håper alle får solskinn og flott vær !












4 kommentarer:

liven sa...

Heisann Grete!!
Ja nå kjenner jeg kriblingen også....og synest jeg kjenner lukten !!!
Om to mnd drar vi til vårt landsted:o)
Og efesen ja.....den kjøper vi på bussen fra flyplassen allerede :o)
I år skal jeg gå å kikke på hytten din på min morgentur......og har du noen blomster som trenger vann kan jeg ta det jeg:o)

Ha en fin helg Grete:o)

Anonym sa...

Ja, nå kommer tiden da de fleste skal ut å reise. Skjønner godt kriblinga di - det er vel ikke så lenge til dere drar nå? Har ikke tenkt på ferie enda - har sykdom i familien desverre, så jeg vil ikke bestille/tenke ferie før vi vet mer om situasjonen.Men når jeg ser bildene dine, må jeg bare si at jeg GODT kunne reist meg en tur, i morgen den dag! Ha ei fin helg, Grete! Klem fra Randi**

Elisabeth sa...

Tusen takk for at du la ut alle disse bildene. Nå fikk jeg lyst på tur også. Late dager på stranden... Sol... cognac.... bikini... HERLIG!

Jeg ønsker dere virkelig en fin tur. Husk å ta mange bilder!

Gerd, p, sa...

Hei Grete,står bra til neom røhaugen ser eg,det har skjed mye i det siste på Hoem.Det har blitt lite innlegg med meg i det siste,påska reiste så fort,var på jobb så det blei ikke så mange fri dager på meg.Det kribler til å ta ein tur til varmare strøk,men først ,er det Lisa,som eg gleder meg til skal bli ferdig,(spent).Så gleder meg til vi skal til konfirmasjon til Sandra.Ha ein fin kveld.