fredag 30. mai 2008

5 om dagen....

Så er for min del , fruktsesongen endelig begynt:) Jeg er en fruktelsker av rang, og det er ikke få kilo i løpet av et år som går igjennom systemet mitt. Gubben pleier å si at jeg sluker den hel, og akkurat der slår jeg han ned i støvlene. Skal vi spise appelsin f.eks. ,har jeg spist den før han er ferdig med renskingen. Alle roper om at vi må spise mer frukt og grønt, men hallo,jeg lurer på når sist de var på en dagligvareforretning.....prisene (som mye annet) er til å flå folk.I går falt jeg for fristelsen å kjøpe en kurv med plomme, deilig....men det var ikke prisen, 37 kr syns jeg er helt horribelt. Likevel jeg koste meg i sola med noen,og prøvde å fortrenge at der røyk den krona og der spiste jeg den :(
Enda værre var det når jeg kikket på morellene...glem det,tenkte jeg. I Alanya får vi kjøpt moreller denne tida til 5-10 kr kiloen, prisen på nærbutikken her ...på tyrkiske moreller..var den nette sum av 150 kr ! Ett eller annet er riv ruskende galt !
Skulle gjerne vært en tur i mitt kjære Oba nå,så kunne jeg fråtse i så mye frukt jeg ville uten å ha dårlig samvittighet.
Nektarinene hadde jeg måtte betale 44 kr på butikken....men jeg sto over, naturligvis.
Hva i all verden er det med det styresettet her til lands , synd det er over ett år til neste valg.
Vi skal leve sunt,men går det an med de matvareprisene? Nei. Alle skal ut i arbeid,helst via kollektivtrafikk,men går det an? Nei,her går det 2 busser pr dag..og alle veit jo om besinprisene.
Nei dette her helt skeis folkens, velferdsstaten Norge....må bare le. Og by the way,jeg glemte å ta med skole og helsevesen....nei politikerne lover og lyver så det renner av dem.

Ha en strålende flott helg da! Selv skal jeg ut på byen i kveld, på Moldes nyeste utested. Da skal jeg glemme alle stive priser og bare hygge meg sammen med gubben og gode venner :)

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Helt enig, Norge er kjørt på ræva. Vi var mer velstående på 60 tallet, hvis du skjønner hva jeg mener.

Kos deg på byen i kveld, vi skal på sjøen vi! God helg!

liven sa...

Hei!!
Er helt enig med deg!!
Er så glad i frukt og vi spiser så mye her i huset men det er jo svindyrt!!
Mandag om 16 dager skal jeg sende mannen på marked i oba......Der er det billig!!!
Ha en fin helg Grete:O)

LoneK sa...

Helt enig med deg.

Ha ei fin helg og kos dæ ut på livet i kveld.

Klæm.

S10ne sa...

Enig med du! Latterlig at det usunne skal bli billigere, mens det sunne dyrere - ingen logikk i det i det hele tatt!

kikket på de morellene jeg også siden jeg ELSKER moreller - men de fikk ligge igjen i butikken gitt.