onsdag 28. mai 2008

Tirsdag.

Etter en heller lat helg med mye grilling og verandakos i fineværet,fikk vi litt regn på mandagen. Tirsdag skinte sola igjen,og jeg og gubben starta som vanlig dagen på putekassa med det jeg kaller for kvalitetstid . Deilig med kaffe i 7-tida om morgenen :)Er så heldig å ha liljekonvall hagen,og da måtte jeg bare plukke meg en bukett. Elsker duften av den, sååå hærlig!
Omsider har epletrærne kommet i blomst her også, kanskje litt forsinket p.g.a regnet vi har hatt.
Sådde forglemmegei for over 20 år siden, og den kommer igjen overalt, problemet er at den får meldugg når den blomstrer av,så jeg må være påpasselig å fjerne de da.
Var ute på kjøretur i går kveld,og jeg måtte bare forevige solnedgangen .
Nesten hjemme oppdaget jeg en flokk med hjort på ei mark. De syntes nok gresset var deilig og saftig og ønsker sikkert bonden dit pepperen gror når han kommer med sine maskiner for å slå gresset til rundballer .

Håper på fortsatt godt vær i dagene fremover , med mye "uteliv".

4 kommentarer:

liven sa...

deilig med litt kvalitetstid om morgene ja......men liker den helst for meg selv:O)
Nyter stillheten:)

Fine bilder du viser som vanlig......

Og hjort ja.....det er det masse av her. Ikke nede hos oss for vi bor i et byggefelt men oppe på markene. Utrolig mye påkjørsler hvert år!!

Ha en fin dag.......håper du får sol!! 16 dager igjen nå.........

Elisabeth sa...

Forglemmegei er bare såååå søte.
Lurer på å så noen ute på Grisvåglærå faktisk.

Ha en fin uke!

Gerd, p, sa...

Hei det har hvert fint noen dager no,så det går ann å kose seg på putekassa,fine bilder,og hjorten kjem vel fram så snart det byrja å skymest,det er mye hjort,Svein og Arnstein telte over tyve ,ein kveld.

-Mitt lille rede- sa...

ÅÅå, liljekonvall minne me om barndomsåra på Strande med besteforeldran mine, der kryr det av dem. Veldig fine og god lukt.
Nydlig solnedgang!

Ha ei strålende helg- med masse sol!

-Lene