tirsdag 13. mai 2008

Pinsehelg....

Pinsehelga hadde to viktige element: en sommerdag og en konfirmasjon. På lørdag var det strålende sol og virkelig en dag for uteliv, så jeg og gubben startet dagen på putekassen med litt kvalitetstid som vi kaller det. Deilig å kunne bare sitte der og småprate og drikke morgenkaffen. Etterhvert dukket "trønderan" opp også, og skal si ungene satte pris på varmen,klærne kom av i en fart og det ble full fart på både dissestativ og trampoline. Nathalie spurte til og med om hun kunne få vasse, men ettersom hun var nesten uten stemme etter en tidligere badetur, så ble det avslag. Bestemora tidde klokelig stille om at jeg hadde allerede hørt gjøken , noe som var grensen for når vi fikk bade da vi var barn.
Deilig med sommer og sol,og da Tønderan skulle bort ett ærend, delte jeg og gubben en flaske hvitvin å verandaen før vi fyrte opp grillen. Linn kom også hjem for overnatting så det ble litt heftig musikk på anlegget og til slutt grillmat for store og små. Vi blei sittende utover kvelden(natta) og det var faktisk ikke så kaldt heller, grillen fungerte som varmovn.

Gratulerer så mye til konfirmanten Benedikte, som vi fikk være med å feire på søndag. Hun var så fin sin nye kystdrakt,og strålte som ei sol . Det var så fint pynta til fest, og vi ble servert nydelig koldtbord og massevis av kaker. Men må vel innrømme at det var deilig å komme hjem , få av bunaden og krype opp i sofaen i total avslapningsstilling :)
2. pinsedag ble det veldig stille etter at trønderan dro, men vi grillet da også , jeg , gubben og Daniel som var hjemom for å skrue bil. Nå er det 17.mai neste på programmet og bunadskjortene er allerede uthengt på snora, nyvasket og snart ferdig til stryking.


Ha en strålende flott uke med mange fine dager !

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Høres ut som om dere har hatt en fin helg hjemme hos deg.
Maja har også Kystdrakt, men vi sparer den til 17. mai. Kan ikke bruke samme antrekk hver gang ho skal pynte seg, det blir fort kjedelig. 17. mai er en utedag som oftest med litt vind, så da passer det godt med Kystdrakt.

Blogger sa...

BlueHost is definitely the best website hosting company for any hosting plans you require.