fredag 5. juni 2009

Junihelg.....

De siste dagene har ikke minnet mye om at vi er kommet til juni måned. Her har regnet høljet ned ispedd en og annen haglbygen, og gradestokken var nede i 3 grader for et par netter siden . Vi ligger med vid åpen verandadør i hele sommerhalvåret , og det skal bli temmelig kaldt før den blir lukket...ikke før vannglasset på nattbordet frys, tøff ja!
I dag har været vært litt lettere, sola har vært litt på besøk, men innimellom så har det kommet ei og annen regnbyge. Er drittlei nå, og ønsker meg tørt vær,for nå er det absolutt vått nok.
Blomstene er standhaftig og står imot regnværet....men blomstringstiden blir betraktelig kortere, og fortsetter det slik, går det ikke mange dagene før Rosehagtornen min blir helt brun.
Så nå håper jeg på en helg med oppholdsvær, utelivet frister, ja da mener jeg verandaliv og hagearbeid ,ja ja, jeg går ikke av veien for en øl på et utested heller jeg, hvis noen inviterer. Håper også at det blir vær for grilling , og at det går an å sitte ute på kveldstid ...uten lue og votter.

Ønsker alle en hyggelig helg !

3 kommentarer:

Nina i Paradiset sa...

Jeg har plantet rosehagtornen min i dag, etter ett år i potte!
Nå får vi se om den flytter mange ganger før vi blir ferdige her....

Har du mye rosa småhjerter, forresten?? Flyttet fra mine jeg.

Anonym sa...

Været er bedre, men sommer er det fortsatt ikke. Men, det snør iallefall ikke lengre, som det gjorde på hytta vår på tirsdag (i Meråker). Håper du får luftet deg litt på verandaen i helga, det er jo det man skal gjøre om sommeren! Jeg sitter og håper at det skal holde seg oppholds så jeg kan spasere ned til byen etterpå, istedenfor å ta buss. Ut på livet, sjø! Fin helg videre!

liven sa...

Hei Grete:o)
Nydelige blomsterbilder hos deg:o)
Her er det sol men man blir ikke særlig varm i 15 grader!!
Ønsker deg en fin uke:o)