lørdag 14. november 2009

Bursdag og nye gardiner.....

For 19 år siden, den 14.11.90 ble vi nok engang foreldre til ei nydelig lita jente, Tonje. Med tre små på 5, 3 og 0 år , ble det nok å gjøre om dagene. Nå er Tonje blitt 19 år,og nyter livet som samboer med sin Alex. Gratulerer med dagen,Tonje...vi er veldig glad i deg !

Endelig så var stua vasket fra tak til gulv og jeg kunne henge opp mine nye stuegardiner. Jeg gjorde en feil og kjøpte 160 gardiner til de største vinduene, noe som viste seg å være noen cm for kort. Tenkte jeg skulle kjøpe 210 gardiner da jeg var i byen i dag, men det var visst flere som likte disse,for alt var utsolgt, bare en hengte igjen.....Ekspeditrisen var veldig behjelpelig ,og skulle kontakte de andre butikkene for å høre om de hadde noen igjen. Så vi får se...jeg håper det ordner seg.....og da får jeg plutselig to stk til overs.
Endelig har det blitt plussgrader igjen, så jeg håper på en fin helg, med mulig en tur på auksjon og selvfølgelig bursdagsselskap.

3 kommentarer:

liven sa...

Grattis med nok en bursdag i huset :o)
Fine gardiner du har kjøpt....håper du får fatt på riktig str da!!
Her er det skikkelig novembervær i dag....regner og blåser....og skikkelig pytonvær!!
Ha en fin helg Grete :o)

Anonym sa...

Grattis til din vakre datter - like gammel som jenta mi:) Nydelige gardiner du har kjøpt - jeg er også på gardinjakt, men finner ingen som er sånn som de jeg ser inni mitt hode☺ Mildere ute her også - enig med deg; det er mye bedre. Kos deg med helg og selskap, Grete. Klem fra meg**

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Grattis med vel overstått bursdag...
Gardinene dine var nydelige...

Ha en super dag og uke/helg...