torsdag 19. november 2009

Rosenkrans til peispynt.

Ettersom min datter i Paradiset har startet butikk, er det vel vanskelig å tøyle alle fristelsene som ligger i hyllene hennes. Nå er (heldigvis for gubben) ikke jeg av de mest kjøpelystne, men av og til finner jeg noe jeg ikke kan si nei til. Denne kransen måtte jeg bare ha, og jeg syns den passet godt til den hvite peiskappa.
Rosene som gubben fikk til farsdagen, står ennå....noen av de ....
Noen av de har fått nytt liv i et gammelt askebeger med steiner fra stranden i Alanya.

Snart begynner julestria, og jeg lurer på hva jeg skal gjøre først, vasking eller baking. Før så var det ikke tegn til jul i huset før lille julaften, de siste årene har den sneket seg frem litt etter litt. Tror jeg aldri kommer til å pynte til jul først i desember, da er en jo lei den når den endelig kommer. Nei , skal kose meg med advent først ...og jul når alt er rent og ryddig, gaver og kaker i boks,...og ungene kommer hjem.

2 kommentarer:

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Kransen er virkelig fin, og ja, enig i at den passer utmerket der den henger. Hadde det vært min datter som hadde så stilig butikk, hadde jeg nok gått amok, ofte - for jeg er nemlig blant de mest kjøpelystne:o) Jeg legger frem litt julepynt den 1. desember og venter med resten til lille julaften. Går fort til den dagen er her nå - det raser avgårde. Vi får kose oss som best vi kan innimellom alt stresset. Klem til deg**

liven sa...

En kjempefin krans Grete!!
Det er nok lett å la seg friste ja....
nydelige roser !!
Her øser det ned og ikke noe særlig til julestemning.....blir innedag stort sett tror jeg!!
Ha en fin helg :o)