tirsdag 27. januar 2009

Håndball for frua

Kan aldri huske at det har vært så mange dager med så nydelige farger og formasjoner på himmelen før. Muligen så har det noe med alder og hukommelse å gjøre, eller så har jeg plutselig fått nesen i sky.
I dag tror jeg ikke "han" var helt enig med seg selv....skal vi få sol eller skal det skye over. Ihverfall var det nokså fargesprakende en stund, noe som på langt nær kommer frem med min mobilkamera.

Håper på mange flotte dager fremover, ser frem til å kunne ta i bruk verandaen igjen. Er ikke sen om å "kaste " klærne og nyte sola, men jeg må vel vente noen uker ennå kanskje...

I denne bloggverden føler jeg meg litt med ti tommeltotter. Ikke har jeg noe veldig flott og veldig hvitt interiør å skrive om, og ikke lever jeg et spennende liv heller...men jeg lever da og får vel være fornøydd med det:) Når jeg leser på andres sider,blir jeg stum av beundring over fantasien til folk, både interiørmessig og det å uttrykke seg på....jaja noen får vel være fisk på land ,og det er slik jeg føler meg. Men jeg føler jeg har fått meg noen venner her inne, noen som kommer med koslige kommentarer, og det er noen av disse jeg vil gi noe til idag.
Jeg vil gi en rose til min datter Nina. Hun har en aktivitet jeg ikke har sjans om å følge selv om hun sitter i ro. Det hun (de) har utrettet i Paradiset siden de flyttet dit,er bare å bøye seg i støvet for. Dessuten er hennes innlegg vel verdt å lese ,med mye humor,sikkert mange som er enige med meg.
Jeg vil også gi roser til Liven, Elisabeth og Randi. Dette er strålende damer som stadig er innom hos meg og sprer litt av varme og glede. Til slutt vil jeg gi et til mitt søskenbarn,Gerd. Vi bor vel ikke mer enn noen hundre meter ifra hverandre i luftlinje, men likevel så har vi mest kontakt på bloggen.....
I kveld er en spennende kveld for oss håndballfrelste. Jeg er forberedt på svette hender og 150 i puls, så la oss heie på Norge!
Imidlertid så tenker jeg det sitter en og annen "frustrert frue" rundt om å venter....sorry folks, i kveld dreier det seg om håndball,alt annet får vente :) Må innrømme at jeg ikke har sett en eneste episode av fruene, er nok noe rart med meg,hehe.
Nei nå begynner Danmark-Tyskland, og den er viktig. Skal Norge nå semi'n,MÅ Danmark vinne. Så so long....ha en flott kveld,selv uten fruene:)
4 kommentarer:

Gerd, p, sa...

Tusen takk for rosen da Grete .Kjempe fine bilder av himmelen på Hoem .Eg sa til klubbgjengen,når du ikke dukka opp,at eg trur Grete er sån håndballfelst,det stemme det ja he he ,eg kjikker eg også,men eg er vel meire frustert frue i kveld.

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Tusen, tusen takk, Grete - så utrolig koselig, da! Og du; om alle her i bloggeland hadde skrevet om hvitt interiør, hvor kjedelig hadde ikke det vært? Det er ikke DET som fanger min interesse til syvende og sist, det er menneskene bak bloggene som er intressante. Og du er en av dem:) Og jeg synes bloggen din er kjempefin og du er kjempekoselig og alt er bare velstand her inne. Så det så! Takk igjen, min venn - denne rosen ble jeg kjempeglad for! PS! Tenker du satt med nervene i høyspenn under kampen i går, var jo for J...at de ikke vant! Fin kveld til deg! Klem fra Randi**

Randi sa...

Nå har jeg rotet lenge rundt i din vakre verden av vakre bilder og musikk!!
Fantastiske bilder!!

Jeg håper det går greit at jeg linker deg.

Ha en flott dag

Nina i Paradiset sa...

Tusen takk!
PS du trenger ett speilrefleks-kamera så lyset i bildene dine kommer til sin rett!
Nydelige bilder!
Klem